Hi All...Kami menjual Lampu Jigsaw atau juga dikenali sebagai IQ Lamp.. Kenapa dipanggil IQ Lamp? Sebab, lampu ni uols pasang sendiri, macam puzzle, sambung-sambung jadi lampu. Pas tu yang bestnya material lampu nie tak pecah & ringan, leh lambung-lambung jer TAPI efek cahaya dia memanglah sangat WOW. Unique, Stylish & Elegant. Wah, Terlebih suda..
Ada diantara customer kami yang ragu-ragu dengan keupayaan atau kretiviti mereka nak pasang sendiri lampu nie, tapi don't worry, kami ada bagi manual. Kalau tak boleh gak, ada tutorial on9 video. I bet for sure bolehlah.. Kan best deco rumah dengan hasil tangan sendiri, lebih-lebih lagi nak bagi adiah kat yang tersayang *wink*

Anyway kalau nak yang READYMADE pun boleh, tapi saiz S & M sahajalah coz saiz L & XL too big untuk dipos (courier / poslaju charge volumetric).

Open for wholesale (minimum 6 set sahaja) So any inquiries atau Order contact :





Email : nfastore@hotmail.com atau
sms/wechat/whatsapp : 0122752620








HAPPY BROWSING & SHOPPING





Oct 8, 2013

JIGSAW LANTERN

PRODUCT

The AURORA JIGSAW LIGHT also known as IQ LIGHT.  The system was designed in 1972 by Danish designer Holger Strøm, who was then working at the Kilkenny Design Workshops, Ireland.
It's is a self assembly lighting system made up of interlocking quadrilaterals.
Lamps of various shapes and size can be constructed by linking together the identical elements.


PATERN, SIZE & PRICE

M SIZE : 

Ready Made Round Size : 26cm x 26cm
Price : RM 35.00
Colour : White, Pink, Blue, Violet, Red and Hybrid Colour
* DIY & READYMADE


L SIZE :

 Ready Made Round Size : (35cm x 35cm)
Ready Made Oblong Size : 26cm x 65cm
Price : RM 45.00
Colour : White, Pink, Blue, Black, Yellow, Green, Red and Hybrid Colour
* DIY ONLY

XL SIZE :
Ready Made Round Size : (42cm x 42cm)
Price : RM49.00
Colour : White Only
* DIY ONLY




WHAT U GET WHEN U BUY AURORA'S JIQSAW LIGHT?

Ready Made :
- Jigsaw Lamp
- Light Bulb
- Cable
- Ceiling Holder
- Bulb holder

- A packet of 30 pieces kit - Socket
- Light Bulb
- Ceiling holder
 - Bulb Holder
- Cable
- Instruction manual



1 comment:

  1. Pak job Ads and advertisements for Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and http://allpkjobz.blogspot.com all cities of Pakistan.

    ReplyDelete